Naturalne kuracje
Darmowa dostawa od 250 zł
 Promocje dla stałych klientów
 Kontakt Szybki i prosty

Nowe produkty

Przetwory rybne Jest 10 produktów

Pokaż 1 - 10 of 10 rzeczy
  • +
    7,50 zł Na sprzedaż

    Anchois,zwana inaczej sardelą europejską to mała, tłusta ryba, charakteryzująca się ostrym oraz słonym smakiem. Smak wzbogacony jest o olej roślinny oraz sól. Produkowane są przez tradycyjną firmę Comur, produkującą konserwy od 1942 r.

    7,50 zł
    Na sprzedaż
  • +
    13,00 zł Na sprzedaż

    Pasta z pstrąga złowionego w wodach Oceanu Atlantyckiego. Aromatyczny smak nadaje jej dodatek czerwonego wina Porto, wytwarzanego z winogron zbieranych w dolinie rzeki Douro na północy kraju, w jej środkowym biegu. Smak pstrąga wzbogaca ponadto oliwa z portugalskich oliwek, pomidory i ocet.

    13,00 zł
    Na sprzedaż
  • +
    7,00 zł Na sprzedaż

    Gulasz z Kalmara to znakomity produkt, dla miłośników i smakoszy wysoko jakościowych potraw.Kalmary, podobnie, jak większość owoców morza, stanowią cenne źródło pełnowartościowego i łatwo przyswajalnego białka. Warto je przyrządzać również ze względu na dużą ilość witamin z grupy B oraz jodu, selenu i fluoru.

    7,00 zł
    Na sprzedaż
  • +
    7,00 zł Na sprzedaż

    Kawałki tuńczyka złowionego w czystych wodach Oceanu Atlantyckiego w okolicach Azorów tradycyjną metodą "Salto i Vara" ("skok i tyczka"), która zapewnia w 100% zrównoważony połów ryb. Smak tuńczyka wzbogacony jest o typowe, śródziemnomorskie warzywa- pomidory oraz paprykę. Ręcznie porcjowane i układane w konserwach. Produkt portugalski.

    7,00 zł
    Na sprzedaż
  • +
    8,00 zł Na sprzedaż

    Ośmiornice mają szerokie zastosowanie kulinarne. Serwowane są na kilkadziesiąt sposobów.  Od surowych, porzez wędzone, gotowane, duszone, smażone czy pieczone a ilość najróżniejszych dodatków zależy od regionu świata. Produkt portugalski.

    8,00 zł
    Na sprzedaż
  • +
    11,00 zł Na sprzedaż

    Pasta z pstrąga złowionego w wodach Oceanu Atlantyckiego. Aromatyczny smak nadaje jej dodatek czerwonego wina Porto, wytwarzanego z winogron zbieranych w dolinie rzeki Douro na północy kraju, w jej środkowym biegu. Smak pstrąga wzbogaca ponadto oliwa z portugalskich oliwek, pomidory i ocet.

    11,00 zł
    Na sprzedaż
  • +
    6,00 zł Na sprzedaż

    Sardynki złowione w północno-wschodniej części Atlantyku. Są niezwykle bogate w kwasy Omega 3, które zapobiegają chorobom serca i naczyń krwionośnych. Ostatnie badania dowodzą, że kwasy te zmniejszają również ryzyko zachorowania na chorbę Alzheimera. Obniżają podatność na depresję oraz poprawiają nastrój. Są również źródłem wit.D i B12, wapnia oraz białka.

    6,00 zł
    Na sprzedaż
  • +
    8,50 zł Na sprzedaż

    Stek z tuńczyka złowionego w czystych wodach Oceanu Atlantyckiego w okolicach Azorów tradycyjną metodą "Salto i Vara" ("skok i tyczka"), która zapewnia w 100% zrównoważony połów ryb. Smak tuńczyka wzbogacony jest o olej roślinny. Ręcznie porcjowane i układane w konserwach. Produkt portugalski.

    8,50 zł
    Na sprzedaż
  • +
    6,50 zł Na sprzedaż

    Stek z tuńczyka złowionego w czystych wodach Oceanu Atlantyckiego w okolicach Azorów tradycyjną metodą "Salto i Vara" ("skok i tyczka"), która zapewnia w 100% zrównoważony połów ryb. Smak tuńczyka wzbogacony jest o olej roślinny. Ręcznie porcjowane i układane w konserwach. Produkt portugalski.

    6,50 zł
    Na sprzedaż
  • +
    17,00 zł Na sprzedaż

    Węgorz jest jedną z najtłuściejszych ryb – zawiera ponad 25% tłuszczu. To również dość kaloryczny przysmak: sto gram węgorza zawiera 281 kcal, natomiast po uwędzeniu jego kaloryczność wzrasta do 329 kcal. Tłuszcz zawarty w mięsie węgorza jest jednak bardzo zdrowy, dzięki zawartości kwasów omega-3, które chronią organizm przed miażdżycą, nadciśnieniem...

    17,00 zł
    Na sprzedaż
Pokaż 1 - 10 of 10 rzeczy